ΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των αντικειμένων σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Αναλαμβάνουμε τη μετακόμιση νοικοκυριών, γραφείων και εργοστασιακής παραγωγής στα καταστήματα της επιχείρησής σας στην Αθήνα, στην ευρύτερη Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

services-tabs-139154408

Μεταφορά μεγάλων φορτίων – Μετακόμιση

Αναλαμβάνουμε την μετακόμισή σας από το Α έως το Ω. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών από το 1981 και μας έχουν εμπιστευτεί έως τώρα δεκάδες εταιρίες και χιλιάδες ιδιώτες. Η εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας σε μετακομίσεις στην Αθήνα, στην ευρύτερη Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα έχουν οδηγήσει στην επιτυχία μας και στην εγγύηση ποιότητας που σας παρέχουμε. Εκπρόσωπός μας έρχεται δωρεάν στο χώρο σας με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 210 9922845 ή στο 6932439707. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε από κοντά όλες σας τις ερωτήσεις και να καλύψουμε τις ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με την μετακόμιση, καθώς επίσης και για να σας ενημερώσουμε για το κόστος της.

Αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση και συσκευασία όλων των ηλεκτρικών σας συσκευών καθώς επίσης και την αποσυναρμολόγηση όλων των επίπλων σας. Εάν το επιθυμείτε αναλαμβάνουμε επίσης τη συσκευασία και των υπόλοιπων αντικειμένων που διαθέτετε. Τα υπάρχοντα σας θα μεταφερθούν στο νέο σας χώρο με κλειστά φορτηγά αυτοκίνητα ενώ για την τοποθέτησή τους από το κτήριο στο φορτηγό χρησιμοποιούμε ανυψωτικά μηχανήματα όπου αυτό επιτρέπεται από το Δήμο.

services-tabs-139154408

Στο νέο χώρο, τα αντικείμενα τοποθετούνται ξανά με τη βοήθεια ανυψωτικού μηχανήματος όπου αυτό επιτρέπεται. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει να συνδέσει ξανά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, τα φωτιστικά, κλπ και να τα τοποθετήσει στα σημεία που θα μας υποδείξετε. Θα συναρμολογήσουμε επίσης ξανά όλα σας τα έπιπλα ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πάντα με το που μπείτε στο χώρο.

Μετά το πέρας της μετακόμισης είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας. Καθ΄όλη τη διάρκεια αυτής παρέχεται επίσης η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης για την απόλυτη προστασία της περιουσίας σας.

services-tabs-139154408

Συσκευασία

Η συσκευασία αποτελεί κλειδί για μια επιτυχή μετακόμιση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε είναι εγγύηση για την προστασία της περιουσίας σας. Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει πλήρως τη συσκευασία των αντικειμένων σας ή να σας δώσει μικρές συμβουλές για το πώς να το κάνετε μόνοι σας εάν το προτιμάτε.

Διαθέτουμε συσκευασίες για κάθε είδους αντικείμενο ενώ παρέχουμε επίσης ειδική συσκευασία για εύθραυστα αντικείμενα (π.χ. συσκευασία γυαλικών) καθώς επίσης και ειδική συσκευασία ρούχων ώστε να μη χρειαστει να τα διπλώστε και να τα τσαλακώσετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

services-tabs-139154408

Αποθήκευση

Συμβαίνει συχνά να πρέπει να εκκενωθεί ένας χώρος σε συντομότερο χρονικό διάστημα από όσο απαιτείται για να βρεθεί ένας νέος. Σε περίπτωση που ο χώρος της μετακόμισης δεν είναι ακόμα διαθέσιμος ή είναι μικρότερος από όσο χρειάζεται για να χωρέσει όλο τον εξοπλισμό και τα αντικείμενά σας, αναλαμβάνουμε να τα αποθηκεύσουμε σε δικές μας κλειστές αποθήκες για όσο χρόνο χρειαστεί.

Μόλις βρείτε το νέο κτήριο που θα τοποθετήσετε την περιουσία σας, θα μετακομίσουμε εκ νέου τα πάντα από τις αποθήκες μας στην νέα διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

services-tabs-139154408

Μας εμπιστεύτηκαν

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων αποτελεί εγγύηση ποιότητας, ασφάλειας και ταχύτητας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε εντός 24ωρών.